SWELL Surf Kamp

EEN UNIEKE SURF VAKANTIE

GolfSurf Vakantie

EEN UNIEKE SURF-ERVARING

Swell biedt een luxe surf kamp-ervaring voor volwassenen in het Caribisch gebied Gelegen aan de noordkust van de Dominicaanse Republiek, midden in het centrum van het surf dorpje Cabarete.

Swell Surf Camp

EEN SURF-KAMP ZOALS GEEN ANDERE

GOLFSURFEN INDE DOMINIKAANSE REPUBLIEK

Sociale en actieve vakanties

Swell is het eerste surf resort dat door surfers is gebouwd en  ontworpen voor surfers.

Swell biedt surf vakantie aan voor mensen die golfsurfen willen leren op een leuke en snelle manier.

Kitesurf lessen zijn ook beschikbaar voor mensen die kitesurfen willen leren

IDEAAL VOOR SOLO REIZIGERS

Swell is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een leuke en sociale manier om te leren surfen of kitesurfen tijdens een verblijf in een hotel dat comfort biedt, maar met de sociale ambiance van een hostel, laten we het een ' boutique Surf Kamp' noemen.

EENVOUDIGE REIS NAAR DE DOMINICAANSE REPUBLIEK

Directe vluchten vanuit Nederland en Belgie  brengen u naar Puerto Plata en slechts 25 minuten later kunt u bij Swell surf kamp zijn voor een geweldige surf vakantie. Lees meer over hoe gemakkelijk het is om naar het Surf kamp te gaan

ONTWORPEN DOOR SURFERS;  VOOR SURFERS

 

Swell is een van de weinige surf kampen in de wereld die is ontworpen en gebouwd is met actieve watersporters in gedachten. Dit is hoe Swell Surf kamp werd geboren.

Naast surfen, kitesurfen en yoga hebben we een hele reeks andere activiteiten te bieden zoals: Canyoning, Mountainbiken, SUP, Paardrijden, Snorkelen. Bekijk alle aangeboden avonturenreizen

 SWELL SURF KAMP’S SOCIALE SFEER

 

Logeren bij Swell is heel anders dan bij elk ander hotel; We hebben het opzettelijk zo ingesteld dat het hart van het gebouw een gastvrije ontmoetingsplaats is voor onze gasten: of u nu alleen aankomt, met een vriend of een partner, de sfeer is super gezellig voor idereeen

Swell is een warme omhelzing; je zult je binnen enkele minuten thuis voelen. Door de aard van hun keuze om naar Swell te komen voor een surf vakantie, is het heel gemakkelijk om snel nieuwe vrienden te maken, zodat je 'savonds, na een dag surfen samen een drankje kan gaan drinken op het strand onder een palmboom.

Onbijt en avond eten hebben we gezemmalijk  rond onze enorme eettafel, relaxen op onze banken of grote zitzakken, poolen wat, spelen  kaart spelletjes  of kijken naar films. Je zult het gevoel hebben deel uit te maken van een hele leuke, familie.

GOLFSURFEN LEREN

  learn to surf holidays

Surfen is een geweldige watersport en als je in de handen van echte surf professionals bent, is het een zeer toegankelijke sport voor mensen van alle leeftijden.

De Dominicaanse Republiek heeft een aantal van de beste golfsurf stranden van het Caribisch gebied en is geschikt voor surfers van alle niveaus, van perfecte beginners stranden tot offshore-riffen voor de expert surfers.

De water- en lucht temperaturen zijn het hele jaar door warm, dus laat je wetsuits thuis.

In het surf kamp van Swell worden onze surflessen op een gestructureerde manier in groepen gegeven, met behulp van de juiste I.S.A. gekwalificeerde surf coaches; Dit betekent dat de surf coaches van Swell allemaal een specifieke training in onderwijstechnieken hebben voltooid, inclusief praktische en theorielessen, badmeester-training / Basis Eerste hulp, die allemaal deel uitmaken van de I.S.A. kwalificatie. Als gevolg hiervan zou je niet in veiliger handen kunnen zijn.

Het hebben van gekwalificeerde surf instructeurs betekent dat je goede lessen krijgt van surf coaches die zelf hebben geleerd hoe ze hun methoden en advies moeten communiceren.

Surf theorie lessen

 

Leren hoe golven worden gevormd en hoe je de beste plek om te zitten kunt vinden, zijn slechts twee van de onderwerpen die in deze lessen worden behandeld.

Met een verblijf van een week, bestaan onze surflessen voor beginners uit 5 surflessen gevolgd door verhuur van surfplanken.

Surf transport

 

Swell biedt tweemaal per dag surf transport naar het meest consistente surfstrand in het Caribisch gebied. Het is 10 minuten rijden en we zijn vrijwel altijd de eerste op het strand in de ochtenden. We vertrekken om 7 uur 's ochtends om de beste condities te krijgen: glassy en offshore winden met de minste hoeveelheid andere surfers in het water.....

"We hopen je welkom te heten bij Swell!."

   

SWELL GALLERIES

 
Follow Us on Instagram

 • “Think of Swell as the anti-surf camp. There’s plenty of surfing, of course, but the similarities to other surf camps end there. For starters, the rooms are stylish — more boutique surf retreat than reggae-loving surfer digs. Then there are the legendary breakfasts (omelets, pancakes and crepes, fresh-squeezed orange juice, and fruit bowls). Structured surf lessons take place each morning, with an instructor alongside you and the head surf coach watching from shallow water, ready to offer learn to surf tips between riding waves. If you are serious about learning to surf, then Swell should be on top of your destination list. Highly recommended!

  Reference Source:
  [Frommer’s Travel Guides]

  Designed with the discerning surfer in mind, Swell is far from a crash pad. The spare clean lines, plush bedding, modern photographs and funky furniture say ‘boutique surf retreat’ but the pool, ping-pong and foosball tables and social vibe suggest otherwise. A huge wood communal table is the center of the hanging-out action, after all the surfing is done. Highly recommended!

  Reference Source:
  [Lonely Planet]

 • SWELL

  THE #1 RATED

  CARIBBEAN SURF HOLIDAY  4.94 Stars - From 335 Reviews